Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Anvendelse, tips & tricks
Specialkost
Hälsans Kök®
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Clam Chowder
8
Portions
Print
Download
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
Ingredienser
200 g muslingekød (ca. 1 kg muslingeskaller)
50 ml
OSCAR® Muslingefond koncentrat
30 ml
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
50 g røget bacon
125 g løg
175 g faste kartofler
125 g selleri
125 g gulerod
1/2 stk fennikel
1,5 l vand
5 dl fløde
OSCAR® Jævner
Fremgangsmåde
Det hele skæres i passende tern. Sauter først bacon til det er sprødt, derefter tilsæt løg, fennikel, selleri, gulerod og kartofler.
Tilsæt 1,5 l vand,
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
samt
OSCAR® Muslingefond koncentrat
og lad det simre til kartoflerne er møre.
Du kan enten vælge at blende suppen for en mere cremet purésuppe, eller holde den som den er for at bevare lidt tekstur i suppen, evt. med jævning.
Når suppen er pureret eller jævnet, legeres med fløde.
Lige inden servering tilsættes enten muslinger fra frost eller dampede, friske muslinger. Smag evt. til med yderligere
OSCAR® Muslingefond koncentrat
.
Serveres originalt i udhulet brød og med friske urter.
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
Varenr.: 296560
450 g bøtte
Flere produktdetaljer
OSCAR® Muslingefond koncentrat
Varenr.: 296582
1 l flaske
Flere produktdetaljer
OSCAR® Jævner modificeret stivelse
Varenr.: 03881
10 kg pose
Flere produktdetaljer