Chili sin carne (vegansk)

  • 10 Portions

Ingredienser

  • 800 g Hälsans Kök® Vegan Mince
  • 1½ spsk olivenolie
  • 2 stk løg, finthakkede
  • 2 stk røde peberfrugter, finthakkede
  • 2 stk grønne peberfrugter, finthakkde
  • 2 stilke blegselleri, finthakkede
  • 5 stk hvidløgsfed, finthakkede
  • 2 spsk stødt spidskommen
  • 1 spsk røget paprika
  • 2 stk rød chili, finthakket
  • 800 g tomatsauce eller blendede hakket tomater
  • 800 g forkogte kidney beans bønner
  • 20 ml OSCAR® Stegt Smag krydderi
  • 30 ml OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi
     
  1. Opvarm olien på en pande og steg løg, peberfrugt, blegselleri, hvidløg, spidskommen, røget paprika og chili i 5 minutter.
  2. Tilføj tomatsauce, OSCAR® Stegt Smag krydderi, OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi, kidneybønner og kog i yderligere 10 minutter.
  3. Kog risene efter anvisning på pakken.
  4. Tilføj Hälsans Kök® Vegan Mince til din chilisauce og varm igennem i 5 minutter.
  5. Server chili sin carnen sammen med ris, avocado, vegansk creme fraiche, lime, grillede padron peber og tortilla chips