Cheese burger med majskolber

  • 10 Portions

Ingredienser

  • 10 stk Hälsans Kök® Burger Deluxe
  • 5 løg, skåret i skiver
  • 3 spsk olivenolie
  • 10 skiver blåskimmel ost
  • 5 store tomater, skåret i skiver
  • 250 g iceberg salat
  • 10 stk burgerboller
  • 10 majskolber
  • olivenolie
  • salatmayonnaise
     
  1. Forvarm ovnen til 180°C (160°C varmluft). 
  2. Opvarm olien på en pande og steg løgene ved smag varme i 5-10 min.
  3. Kog majskolberne i en gryde i 5-8 minutter. Steg dem herefter i lidt olie på en pande. Husk at vende dem ofte.
  4. Kom de frostne Hälsans Kök® Burger Deluxe på en bageplade og tilbered dem i ovnen i 12-15 minutter - sørg for at vende dem halvvejs igennem. Tag dem ud af ovnen, læg en skive ost oven på hver af burgerbøfferne og giv dem herefter yderligere 3-4 minutter i ovnen.
  5. Opvarm burgerbollerne i ovnen i 2 min. 
  6. Saml burgeren, ved at smøre burgerbollerne med salatmayonnaise og bygge burgen op med salat, tomat, burgerbøf og stegte løg. Server med de grillede majs til.