

Submitted by Zia Johansen on Mon, 03/08/2021 - 05:17
Ingredienser
- 10 stk Hälsans Kök® Burger Deluxe
- 5 løg, skåret i skiver
- 3 spsk olivenolie
- 10 skiver blåskimmel ost
- 5 store tomater, skåret i skiver
- 250 g iceberg salat
- 10 stk burgerboller
- 10 majskolber
- olivenolie
- salatmayonnaise
- Forvarm ovnen til 180°C (160°C varmluft).
- Opvarm olien på en pande og steg løgene ved smag varme i 5-10 min.
- Kog majskolberne i en gryde i 5-8 minutter. Steg dem herefter i lidt olie på en pande. Husk at vende dem ofte.
- Kom de frostne Hälsans Kök® Burger Deluxe på en bageplade og tilbered dem i ovnen i 12-15 minutter - sørg for at vende dem halvvejs igennem. Tag dem ud af ovnen, læg en skive ost oven på hver af burgerbøfferne og giv dem herefter yderligere 3-4 minutter i ovnen.
- Opvarm burgerbollerne i ovnen i 2 min.
- Saml burgeren, ved at smøre burgerbollerne med salatmayonnaise og bygge burgen op med salat, tomat, burgerbøf og stegte løg. Server med de grillede majs til.
Produkter anvendt i opskriften
