Cæsarsalat med nuggets, romainesalat, grønne asparges, basilikum og yoghurt

  • 10 Portions
  • medium

Ingredienser

  • 900 g grønne asparges
  • 150 g parmesanost/vegansk
  • 1 l yoghurt naturel 1,5 %
  • 4 spsk. grov sennep
  • 10 stk. romainesalatblade
  • 400 g små gulerødder
  • 50 stk Hälsans Kök® Vegan Nuggets
  • Olie til stegning af nuggets

Pynt

  • 100 g basilikum
  1. Skær 3 cm bund af aspargesene, og kog dem i letsaltet vand i 2-3 min. Hæld vandet fra.
  2. Riv parmesanosten groft. Bland halvdelen af osten med sennep og yoghurt. Smag til med salt og peber.
  3. Skyl salaten, og riv den i grove stykker. Lad den dryppe af i en si, eller brug en salatslynge.
  4. Rens gulerødderne, og skær dem i halve på langs.
  5. Steg Hälsans Kök® Vegan Nuggets i olie i 2 min. på hver side. Drys med stødt sort peber og salt.
  6. Bland salaten med asparges og nuggets. Servér i små skåle eller i en stor skål. Drys med revet parmesanost, og servér med parmesan, yoghurt, små gulerødder og basilikum.

Produkter anvendt i opskriften

Tip

Næsten alle typer rå grøntsager kan bruges i denne salat.