

Cæsarsalat med nuggets, romainesalat, grønne asparges, basilikum og yoghurt
- 10 Portions
- medium
Submitted by Zia Johansen on Thu, 12/09/2021 - 03:45
Ingredienser
- 900 g grønne asparges
- 150 g parmesanost/vegansk
- 1 l yoghurt naturel 1,5 %
- 4 spsk. grov sennep
- 10 stk. romainesalatblade
- 400 g små gulerødder
- 50 stk Hälsans Kök® Vegan Nuggets
- Olie til stegning af nuggets
Pynt
- 100 g basilikum
- Skær 3 cm bund af aspargesene, og kog dem i letsaltet vand i 2-3 min. Hæld vandet fra.
- Riv parmesanosten groft. Bland halvdelen af osten med sennep og yoghurt. Smag til med salt og peber.
- Skyl salaten, og riv den i grove stykker. Lad den dryppe af i en si, eller brug en salatslynge.
- Rens gulerødderne, og skær dem i halve på langs.
- Steg Hälsans Kök® Vegan Nuggets i olie i 2 min. på hver side. Drys med stødt sort peber og salt.
- Bland salaten med asparges og nuggets. Servér i små skåle eller i en stor skål. Drys med revet parmesanost, og servér med parmesan, yoghurt, små gulerødder og basilikum.
Produkter anvendt i opskriften

Tip
Næsten alle typer rå grøntsager kan bruges i denne salat.