Cæsarsalat (vegansk)

  • 10 Portions

Ingredienser

Dressing:

  • 250 ml olivenolie
  • 125 ml vindruekerneolie
  • 12 g kapers, finthakket
  • 10 g hvidløg, finthakket
  • 45 g dijonsennep
  • 35 g hvidvinseddike
  • 35 g rødvinseddike
  • 50 ml vegansk creme fraiche
  • 50 g vegansk parmesan, revet
  1. Vend ingredienserne til dressingen sammen. 
  2. Bring vandet i kog med OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi. Tilføj Hälsans Kök® Fillet Pieces, kog op og tag derefter af varmen. Lad Fillet Pieces "mørne" i vandet i 10 minutter. 
  3. Sigt Fillet Pieces fra bouillonen og tør dem godt. Steg dem efterfølgende af i lidt olie, til de er sprøde.
  4. Vask salaten, slyng den tør i en salatslynge og vend den efterfølgende sammen med dressingen.
  5. Anret salaten med de sprødstegte Hälsans Kök® Fillet Pieces, brødcroutoner, kapers og revet vegansk parmesan.