Bygotto med forårsløg, asparges og purløg

  • 10 Portions

OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

Ingredienser

  • 100 g finthakkede skalotteløg
  • 200 g forårsløg eller prøv med forårssvampe såsom østershatte
  • olivenolie
  • smør
  • 450 g forkogt perlebyg
  • 1 ltr vand
  • 40 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
  • 200 g parmesan eller lignende fast, hård ost
  • 100 g mascarpone eller creme fraiche
  • 60 g OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
  • 1 bdt grønne asparges
  • 1 bdt purløg

Fremgangsmåde

  1. Skalotte- og forårsløg sauteres i lige dele olivenolien og smør, tilsæt derefter perlebyg og sauter dem med, så de får ”glans”.
  2. Tilsæt vand og kog til de er al dente.
  3. Tilsæt OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og rør parmesan i.
  4. Smag derefter til med mascarpone og OSCAR® Grønsagsfond koncentrat.
  5. Lad bygottoen hvile et par minutter, så den sætter sig lidt.
  6. Lige inden servering vendes blancheret, snittet asparges samt frisk purløg i.

Tips: Server med purløgsolie