Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Login
eller
Registrer dig
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Specialkost
Anvendelse, tips & tricks
Hälsans Kök®
Produkter
Opskrifter
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Nestlé
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Bygotto med forårsløg, asparges og purløg
10
Portions
Print
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
Ingredienser
100 g finthakkede skalotteløg
200 g forårsløg eller prøv med forårssvampe såsom østershatte
olivenolie
smør
450 g forkogt perlebyg
1 ltr vand
40 g
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
200 g parmesan eller lignende fast, hård ost
100 g mascarpone eller creme fraiche
60 g
OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
1 bdt grønne asparges
1 bdt purløg
Fremgangsmåde
Skalotte- og forårsløg sauteres i lige dele olivenolien og smør, tilsæt derefter perlebyg og sauter dem med, så de får ”glans”.
Tilsæt vand og kog til de er al dente.
Tilsæt
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
og rør parmesan i.
Smag derefter til med mascarpone og
OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
.
Lad bygottoen hvile et par minutter, så den sætter sig lidt.
Lige inden servering vendes blancheret, snittet asparges samt frisk purløg i.
Tips
: Server med purløgsolie
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
Varenr.: 296560
450 g bøtte
Flere produktdetaljer
OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
Varenr.: 296517
1 l flaske
Flere produktdetaljer