Burger med kimchi og agurk

  • 2 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 2 stk. Hälsans Kök Incredible Burger
  • 1/4 lille rødkål
  • 1 agurk
  • 1 citron
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 1 lille dåse kimchi (koreansk fermenteret kål)
  • 100 g revet gulerod
  • 2 spsk. sød kartoffel-pasta (se opskriften)
  • 2 burgerboller
  • 50 g grønt salat
  • salt og peber
  • 1 pakke karse

Fremgangsmåde

  1. Skær rødkål i tynde strimler. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  2. Skær agurk i tynde strimler med en tyndskræller og smag til med citronsaft, salt og peber
  3. Mix mayonnaise og drænet kimchi
  4. Halvér burgerbollerne og rist dem. Steg Hälsans Kök Incredible Burger efter anvisning på pakken
  5. Smør indersider af boller med sød kartoffel-pasta. Læg på salat og rødkål
  6. Læg burger bøffen på og derefter revet gulerod, kimchi-mayonnaise og agurkestrimler. Klip karse og drys på. Til sidst lægges bolle-toppen på

Sød kartoffel-pasta

  1. Skræl og skær 2 søde kartofler i terninger og kog dem
  2. Dræn dem og køl dem af. Blend dem sammen med 100 g kikærter, fed hvidløg og godt med olivenolie indtil det har en cremet pasta. Smag til med salt, peber og citronsaft