Brøndkarsesalat med glaseret bacon og cashewnødder

  • 10 Portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 stk hovedsalat
  • 1 bdt vild brøndkarse
  • 2 stk forårsløg, hakket
  • 150 g tørsaltet røget bacon, i tern
  • 1 stk citron, ikke overfladebehandlet
  • 0,3 dl soja
  • 50 g cashewnødder

Dressing:

Fremgangsmåde

  1. Skyl salaten og brøndkarsen
  2. Steg baconen.
  3. Når baconen er ved at være sprød, tilsættes citronskal og -saft og koges ind med sojaen.
  4. Stil baconen til side i fedtet og glaseringen.
  5. Kog OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond ind til 30 ml sammen med kanel og kardemomme.
  6. Tilsæt OSCAR® Kyllingefond koncentrat, olivenolie, balsamico og smag dressingen til.
  7. Ved servering vendes salat med den lune bacon, cashewnødderne og hakket forårsløg.