Breaded Fillet serveret med nye kartofler, rygeost med ramsløg, radiser, agurk og asparges

  • 10 Portions

Ingredienser

Røget ramsløgs cream chesse

  • 200 g rygeost 
  • 1 dl fløde 
  • 1 spsk ramsløgpuré
  • salt og peber   
  • ærteskud
  1. Pisk rygeost, fløde og ramsløgpuré sammen til en blød flødeost og krydr med salt og peber. 
  2. Skær radiser i crudité og læg i isvand, til de skal bruges.
  3. Skær aspargesene ud og blanchér dem i letsaltet vand.
  4. Hak agurkerne groft og bland dem med kartofler, asparges, olivenolie og OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
  5. Pynt kartoffelsalaten med den røgede ramsløgs cream cheese, radise-crudité og ærteskud. 
  6. Fritér Hälsans Kök® Breaded Fillet ved 170°C i 3-4 min. a la minute og servér sammen med kartoffelsalaten.

Tip