Bønneragout og svineskank

  • 10 Portions

OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

Ingredienser

  • 5 stk svineskank (let sprængt)
  • 3 stk løg
  • 8 fed hvidløg
  • 2 stilke blegselleri
  • 3 stk gulerødder
  • 125 g andefedt
  • 1 kg udblødte hvide bønner
  • 1 l OSCAR® Signature Kalvebouillon
  • 1 l OSCAR® Signature Svinefond
  • 250 g letsaltet flæsk i tern
  • 2 stk tomater
  • 1 stk suppevisk (persille, frisk timian,  porrestilke)
  • 1 stk laurbærblad salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Steg svineskankene i 8 timer ved 125°C.
  2. Skær løg, hvidløg, blegselleri og gulerødder ud i små stykker. Sauter i andefedt.
  3. Tilsæt bønner, OSCAR® Signature Kalvebouillon, OSCAR® Signature Svinefond, letsaltet flæsk, tomater i kvarte, suppevisk, laurbærblad, salt og peber. Lad det koge op og herefter simre i en times tid.
  4. Fjern suppevisken.
  5. Server glohed med langtidsstegt sprængt svineskank.