Bønnecassoulet, varme krydderier og Sensational™ Sausage

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Sauter brunoise grøntsager blanke i olie. Tilsæt herefter bønner, OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace, tomater, suppevisk, salt og peber. Lad det koge op og derefter simre i 1 times tid – tilsæt evt. mere vand.  
  2. Steg Hälsans Kök® Sensational™ Sausage gyldne og Hälsans Kök® Fillet Pieces sprøde i olie. Sæt derefter til side.  
  3. Fjern suppevisken fra de kogte bønner og smag til med OSCAR® Røget Smag krydderi.  
  4. Anret et lag bønner i et stort ildfast fad eller en lerpotte (f.eks. i en Römertopf stegeso). Skær de stegte Hälsans Kök® Sensational™ Sausage i skiver og læg den sammen med Hälsans Kök® Fillet Pieces i det første lag i fadet. Dæk resten af fadet med bønnerne og tilsæt lidt vand. 
  5. Dæk rettens overflade med et lag rasp og stil den i ovnen i 30 minutter. Kig jævnligt til cassouleten og pres rasplaget ned i retten flere gange under bagningen.
  6. Server retten i et stort fad med et godt brød til.