

Submitted by Zia Johansen on Tue, 09/22/2020 - 04:34
Ingredienser
- 5 stk Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
- 150 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 500 g udblødte hvide bønner
- 200 g brunoise grøntsager (gulerod, løg, selleri)
- 5 tomater, i kvarte
- 1 stk suppevisk (persille, frisk timian, porrestilke)
- 1 stk laurbærblade
- 2 spsk five spice krydderi
- 5 dl OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace
- 50 g OSCAR® Røget Smag krydderi
- 5 spsk olivenolie
- 150 g rasp
- salt og peber
- Sauter brunoise grøntsager blanke i olie. Tilsæt herefter bønner, OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace, tomater, suppevisk, salt og peber. Lad det koge op og derefter simre i 1 times tid – tilsæt evt. mere vand.
- Steg Hälsans Kök® Sensational™ Sausage gyldne og Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces sprøde i olie. Sæt derefter til side.
- Fjern suppevisken fra de kogte bønner og smag til med OSCAR® Røget Smag krydderi.
- Anret et lag bønner i et stort ildfast fad eller en lerpotte (f.eks. i en Römertopf stegeso). Skær de stegte Hälsans Kök® Sensational™ Sausage i skiver og læg den sammen med Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces i det første lag i fadet. Dæk resten af fadet med bønnerne og tilsæt lidt vand.
- Dæk rettens overflade med et lag rasp og stil den i ovnen i 30 minutter. Kig jævnligt til cassouleten og pres rasplaget ned i retten flere gange under bagningen.
- Server retten i et stort fad med et godt brød til.