Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Login
eller
Registrer dig
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Specialkost
Anvendelse, tips & tricks
Hälsans Kök®
Produkter
Opskrifter
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Nestlé
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Beef Ribs
Print
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
Ingredienser
Ribs:
2 kg oksetværreb
1 dl
OSCAR® Signature Demi Glace
50 g
OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta
Glace:
75 g honning
1 dl æbleeddike
5 dl
OSCAR® Signature Demi Glace
50 g
OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta
Fremgangsmåde
Skær ribs ud mellem hvert ben, og skær overskydende fedt af. Bag dem 20 min. i ovnen ved 250°C.
Rør
OSCAR® Signature Demi Glace
og
OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta
sammen og pensel dine ribs inden de vakuumeres og tilberedes sous vide ved 83°C i 12 timer.
Karamelliser honningen, tilsæt æbleeddike og kog op. Tilsæt derefter
OSCAR® Signature Demi Glace
og reducér til den ønskede konsistens.
Lige inden servering pensles beef short ribs med glacen og drysses med hakket purløg, purløgsblomst og havsalt.
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Signature Demi Glace
Varenr.: 01800
1 l karton - Klar til brug
Flere produktdetaljer
OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
Varenr.: 296591
450 g bøtte
Flere produktdetaljer