Bao med Vegan Mince og asiatisk salat

  • 10 Portions

Ingredienser

Asiatisk salat

  • 200 g gulerødder
  • 200 g agurk 
  • 50 ml risvinsedikke 
  • 40 g sukker 
  • 10 stk sichuan peberkorn
  • 6 stk forårsløg
  • 2 stk rød chili 
  • 30 g koriander

Bao 

  • 20 stk bao boller
  1. Finthak chili og forårsløg og sauter af i olie. Tilsæt Hälsans Kök® Vegan Mince, OSCAR® Stegt Smag krydderi, ponzu og sesamolie. Kog i 2-3 min.
  2. Skræl og skær gulerødder og agurk i strimler.
  3. Kog sukker, eddike og peberkorn op. Hæld det over gulerødderne og agurk og kom i køleskabet.
  4. Skær chili og forårsløg i julienne og læg i isvand, for at gøre dem sprøde.
  5. Miks det råsyltet agurk og gulerod sammen med chili, forårsløg og koriander. 
  6. Damp bao bollerne i 3-5 minutter, indtil de er varme. Fyld dem og server.  

Tip