
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/11/2021 - 04:21
Ingredienser
Salat
- 700 g Hälsans Kök® Vegan Balls
- 6 stk auberginer
- 4 stk rødløg
- 400 g cherrytomater
- 100 g sorte oliven, uden sten
- frisk basilikum
Vinaigrette
- 2 dl persilleolie
- 120 g OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi
- 1 stk kapers, finthakket
- 1 stk skalotteløg, finthakket
- 1 citron, skal af
- Hak auberginen groft, skyl cherrytomaterne, skræl rødløgene og skær dem i kvarte. Bag alle grøntsagerne i ovnen ved 200°C i 20 min.
- Bland alle ingredienserne til viniagretten sammen.
- Bland Hälsans Kök® Vegan Balls med de bagte grøntsager, hæld vinagretten over og servér med frisk basilikum og sorte oliven.
Produkter anvendt i opskriften
Tip
- Servér med frisk burrataost.