Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Anvendelse, tips & tricks
Specialkost
Hälsans Kök®
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Andebryst med soja og brunet smør
10
Portions
Print
Opskrift og fremgangsmåde
Opskrift og fremgangsmåde
Ingredienser
2-3 andebryster
300 g smør
2 dl soyasauce
½ spsk
OSCAR® Andefond koncentrat
100 g kapers
sukker og eddike
revet rødkål og spidskål
sesamfrø, ristede
Fremgangsmåde
Smelt smørret og lad det brune.
Tilsæt sojaen og lad det koge i 1 minut.
Tilsæt
OSCAR® Andefond koncentrat
og kapers.
Smag til med sukker og eddike.
Anret de rosastegte andebryster med kålen og hæld saucen henover.
Drys med ristede sesamfrø.
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Andefond koncentrat
Varenr.: 296520
1 l flaske
Flere produktdetaljer