
Submitted by Zia Johansen on Wed, 03/10/2021 - 03:03
Ingredienser
- 800 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 30 ml OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi
- 1200 g ærter (frosne kan anvendes)
- 2 stk hjertesalat
- 20 stk perleløg
- 120 g smør i tern
- 3 tsk sukker
- 50 g OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
- 2 dl vand
- 1 bundt kørvel, hakket
- Blanchér Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces i vand kogt med OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi. Tag dem op af vandet og steg dem sprøde i olie på panden.
- Skyl og skær salaten, skræl perleløg og pil ærter.
- Bring vand, sukker, 100 g smør og OSCAR® Grønsagsfond koncentrat i kog. Tilsæt perleløg, ærter og salat og lad det simre i 6-8 min.
- Tilsæt resten af smørret, hakket kørvel og sprødstegte Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces lige inden servering.
Tip
- Udskift Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces med hvid fisk, og brug OSCAR® Fiskefond koncentrat i stedet for OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi.
- Du kan tilsætte ventreche bacon til opskriften.