Puré

Kylling svøbt i prosciutto med blomkålspuré

Kyllingebryst fyldt med hvidløg og Manchego-ost svøbt i prosciutto og serveret på cremet blomkålspuré med en fyldig hvidløgsjuice
 • 10 Portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

 

Kylling

 

Blomkålspuré

 

Juice

 

Broccolini

Forslag til pynt

 • sprøde salvieblade

Tilberedning

 

 1. Forvarm ovnen til 180 °C. Læg kyllingebrystet ned, og skær en lille lomme i undersiden af hvert bryst. Smør rigeligt OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg pasta på hvert kyllingebryst, og tilsæt en skive Manchego-ost. Pak hvert kyllingebryst ind i en skive prosciutto for at dække fyldet.
   
 2. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og hæld olivenolie over. Bag dem i 20-25 minutter. Pensl dem 2-3 gange, indtil de er gyldne og gennemstegte.
   
 3. Til puréen: Lad kartoflerne og blomkålen simre med OSCAR® Kyllingefond koncentrat og vand, til de bliver bløde. Hæld vandet fra, tilsæt smør og parmesan, mos godt, og smag til. Mas det gennem en grov moser eller si, og purér, indtil du får en jævn konsistens.
   
 4. Lav juicen i mellemtiden ved at opvarme smørret i en stor gryde og sautere løg, gulerod og selleri i 5-8 minutter, indtil det er karamelliseret. Tilsæt derefter OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg pasta og kyllingebouillon. Lad det simre i 20 minutter, indtil det er reduceret. Lad det trække godt.
   
 5. Jævn hvis behov.
   
 6. Kog broccolinien ved at opvarme olivenolien og sautere chili og OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg pasta med broccolinien og derefter tilsætte lidt vand. Lad det dampe, indtil broccolinien bliver mør og klar grøn.
   
 7. Fordel blomkålspuréen på tallerkenerne, skær kyllingebryst i skiver, og anret på hver tallerken. Hæld derefter den sorte hvidløgssaft over, og pynt med sprøde salvieblade, chili og broccolini

Kokkens tips

 • Tilsæt et par spsk. OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg pasta til blomkålspuréen, og server den til rødt kød.
 • Lav retten med svinefilet.
 • Skift broccolinien ud med bok choy, asiatiske grøntsager eller squash.