Andesaucer

Grundsauce med and

    Ingredienser og fremgangsmåde

    Ingredienser 

    Fremgangsmåde

    1. Rør sveskepuré, OSCAR® Andefond koncentrat og OSCAR® Rødvins sauce granulat sammen med vand.
    2. Varm op til ca. 50 grader og tilsæt brun sauce.
    3. Kog saucen op og smag til med salt, peber og OSCAR® Andefond koncentrat.

     

    Tip: Vandet kan erstattes med stegesky fra andestegen.

    Prøv også følgende varianter på din andesauce


    KRYDRET ANDESAUCE

    Tilsæt 1 stang kanel, 1 stk. stjerneanis og 3 stk. nelliker til din andesauce og kog op.
    Lad krydderierne trække i saucen i 1 time og sigt dem herefter fra.
    Så får du en dejlig krydret og julet andesauce.


    JULESAUCE

    Tilsmag din færdigtilberedte andesauce med 15 g OSCAR® Stegt smag krydderi og 0,5 dl rødkålssaft.
    Rødkålsaften har en fin afbalanceret syre, som løfter den kraftige mørke andesauce.