Pad Gaprao med Vegan Balls, hellig basilikum, fermenteret pebersauce og jasminris

Thailand 

Thailandsk hellig basilikum har mørkegrøn/lilla blade og små fimrehår. Bladene har en stærk og krydret pebersmag. Urten bruges i varme retter som karry- og wokretter kombineret med masser af chili.

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Hak hvidløg og chili groft.
  2. Knus det derefter sammen i en morter til en grov pasta, eller brug en foodprocessor. 
  3. Bland OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta og OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi, vand og sukker og rør rundt for at opløse sukkeret.
  4. Skær de lange bønner i 4 cm stykker. Halvér løgene, og hak dem fint.
  5. Sautér hvidløgs-/chilipastaen i en wok eller en stor sauterpande i lidt vegetabilsk olie ved medium-høj varme, indtil hvidløget begynder at blive gyldent.
  6. Tilsæt Hälsans Kök® Vegan Balls, bønner og løg og rør det sammen.
  7. Tilsæt den fermenterede pebersauce, og fortsæt tilberedningen under omrøring. Lad det koge i 5 min., indtil Vegan Balls er varmet op.
  8. Tag af varmen og rør hellig basilikum i.
  9. Anret på små tallerkener eller i skåle, og servér med kogte jasminris og ekstra chili.
     

Tip

  • Hvis du vil have retten mindre krydret, kan du udelade chilierne og servere dem ved siden af i stedet. Den vil stadig have en dejlig peberkryddet smag.
  • Udskift Vegan Balls med Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces.