

Pad Gaprao med Vegan Balls, hellig basilikum, fermenteret pebersauce og jasminris
Thailand
Thailandsk hellig basilikum har mørkegrøn/lilla blade og små fimrehår. Bladene har en stærk og krydret pebersmag. Urten bruges i varme retter som karry- og wokretter kombineret med masser af chili.
- 10 Portions
Submitted by Zia Johansen on Mon, 03/22/2021 - 00:00
Ingredienser
- 6 fed hvidløg
- 4 piri piri-chilier
- 4 store røde chilier
- 6 spsk OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- 6 spsk OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi
- 150 ml vand
- 30 g sukker
- 400 g lange bønner
- 4 små løg
- 2 spsk vegetabilsk olie
- 800 g Hälsans Kök® Vegan Balls
- 100 g blade af hellig basilikum
- jasminris
- Hak hvidløg og chili groft.
- Knus det derefter sammen i en morter til en grov pasta, eller brug en foodprocessor.
- Bland OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta og OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi, vand og sukker og rør rundt for at opløse sukkeret.
- Skær de lange bønner i 4 cm stykker. Halvér løgene, og hak dem fint.
- Sautér hvidløgs-/chilipastaen i en wok eller en stor sauterpande i lidt vegetabilsk olie ved medium-høj varme, indtil hvidløget begynder at blive gyldent.
- Tilsæt Hälsans Kök® Vegan Balls, bønner og løg og rør det sammen.
- Tilsæt den fermenterede pebersauce, og fortsæt tilberedningen under omrøring. Lad det koge i 5 min., indtil Vegan Balls er varmet op.
- Tag af varmen og rør hellig basilikum i.
- Anret på små tallerkener eller i skåle, og servér med kogte jasminris og ekstra chili.
Tip
- Hvis du vil have retten mindre krydret, kan du udelade chilierne og servere dem ved siden af i stedet. Den vil stadig have en dejlig peberkryddet smag.
- Udskift Vegan Balls med Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces.