Tapioka Chips

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 0,5 kg OSCAR Signature Stegt Kyllingefond 1 l karton
  • 75 g tabioca perler
  • 25 g OSCAR Stegt Smag krydderi 1 l flaske
  • 0,5 l olie, smagsneutral

Fremgangsmåde

  1. Kog Signature Stegt Kyllingefond og Stegt Smag op med tabioca perler. Rør i massen til perlerne er klare. Det må ikke brænde på.
  2. Fordel massen i et tyndt lagt på bagepapir. Der må ikke være huller i laget men ellers så tyndt som muligt.
  3. Sæt bradepanderne i ovnen ved 50 - 75o C i ca 6-8 timer, til det er helt tørt og sprødt.
  4. Kog olie op i en gryde. Olien skal være så varm at chipsene straks bobler op når de kommes i olien.
  5. Fritér i ca. ½ minut og læg det herefter på fedtsugende papir.