Bønner med krabbekød og pomelo

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangmåde

Ingredienser

Dressing:

  • 1,5 dl OSCAR Signature Skaldyrsfond
  • 20 ml OSCAR Fiskefond koncentrat
  • 1 stk. lime, ikke overfladebehandlet
  • 1 stk. grøn chili
  • 40 g ingefær
  • sukker
  • olivenolie
  • Salat:
  • 200 g pomelo
  • 500 g edamame, sojabønner uden skal
  • 200 g krabbekød
  • 4 stk. forårsløg
  • 1 bdt. koriander
  • 0,5 bdt. mynte

Fremgangsmåde

  1. Kog OSCAR Signature Skaldyrsfond ind til 0,5 dl og køl den af.
  2. Smag til med OSCAR Fiskefond koncentrat, limesaft og -skal, revet ingefær, sukker og olivenolie.
  3. Åben pomeloen og bryd den i mundrette stykker.
  4. Sautér sojabønnerne så de er al dente
  5. Ved servering vendes bønnerne med pomeloen, krabbekødet, forårsløg, dressing, mynte og koriander.