Brøndkarsesalat med glaseret bacon og cashewnødder

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 stk hovedsalat
  • 1 bdt vild brøndkarse
  • 2 stk forårsløg, hakket
  • 150 g tørsaltet røget bacon, i tern
  • 1 stk citron, ikke overfladebehandlet
  • 0,3 dl soja
  • 50 g cashewnødder

Dressing:

  • 1 dl OSCAR Signature Stegt Kyllingefond
  • 1 stang kanel
  • 1 stk kardemommekapsel
  • 1 spsk OSCAR Kyllingefond koncentrat
  • olivenolie
  • balsamico

Fremgangsmåde

  1. Skyl salaten og brøndkarsen
  2. Steg baconen.
  3. Når baconen er ved at være sprød, tilsættes citronskal og -saft og koges ind med sojaen.
  4. Stil baconen til side i fedtet og glaseringen.
  5. Kog OSCAR Signature Stegt Kyllingefond ind til 30 ml sammen med kanel og kardemomme.
  6. Tilsæt OSCAR Kyllingefond koncentrat, olivenolie, balsamico og smag dressingen til.
  7. Ved servering vendes salat med den lune bacon, cashewnødderne og hakket forårsløg.