Grønkålssalat med appelsin og chorizo

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 500 g grønkål eller sølvbede
  • 100 g chorizo
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • ½ dl OSCAR Signature Kyllingebouillon
  • 30 g OSCAR Hønsebouillon granulat
  • 2 stk. appelsiner, skåret i fileter
  • 40 g solsikkekerner, ristet
  • olie

Fremgangsmåde

  1. Skær kålen i tynde strimler.
  2. Skær chorizoen i tern og steg den i lidt olie.
  3. Tilsæt hvidløg og kål og tilbered al dente.
  4. Tag kålen op og kog panden af med OSCAR Signature Kyllingebouillon tilsat OSCAR Hønsebouillon granulat.
  5. Kog bouillonen ind til en glace og vend kålen heri sammen med appelsinfileterne og de ristede solsikkekerner.