Caldo verde

Caldo verde er en traditionel og meget populær suppe i Brasilien, der oprindelig stammer fra Portugal.
  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 150 g løg i tern
  • 3 fed hvidløg
  • 100 g porre, i ringe
  • olie
  • 60 g OSCAR Grønsagsbouillon granulat
  • ½ stk grøn chili
  • 500 g kartofler i tern
  • 2,2 ltr vand
  • 250 g sølvbede, i strimler
  • 150 g jerky beef
  • 0,2 bdt mynte

Fremgangsmåde

  1. Sauter løg, hvidløg og porre i lidt olie til de er klare.
  2. Tilsæt OSCAR Grønsagsbouillon granulat, chili, kartofler og vand.
  3. Kog suppen til grøntsagerne er møre.
  4. Tilsæt sølvbeden.
  5. Jerky beef og mynte skæres i fine strimler og drysses i suppen ved servering.