Salat med bacalao og saltet melon

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 200 g bacalao (klipfisk) udvandet
  • 2 stk laurbærblade
  • 3 fed hvidløg
  • 30 g OSCAR Fiskefond koncentrat
  • 5 dl vand
  • 0,2 bdt persille
  • olie

Løg og dressing:

  • 75 g rødløg
  • 0,5 dl rødvinseddike
  • røget chili
  • 0,3 dl olivenolie
  • 1 stk lime, ikke overfladebehandlet
  • 20 ml OSCAR Fiskefond koncentrat

Salat:

  • 200 g baby salater
  • 300 g honningmelon
  • 1 bdt bredbladet persille
  • 2 tsk koriander, frø
  • 1 dl olie
  • OSCAR Hønsebouillon granulat

Fremgangsmåde

  1. Kog klipfisken med laurbærblade, hvidløg, OSCAR Fiskefond koncentrat og vand. Når fisken er mør køles den af i lagen.
  2. Tag fisken op og mos den med et piskeris til en kompot. Steg den herefter sprød i lidt olie og vend den med hakket persille.
  3. Skær rødløgene i ringe og krydder dem med rødvinseddike, røget chili, olivenolie, limesaft, -skal og OSCAR Fiskefond koncentrat.
  4. Skær melonen i tern og salt den let.
  5. Skyl den bredbladede persille og kog den i saltet vand i ca. 4 min. Køl den herefter af i koldt vand.
  6. Vrid vandet fra persille og hak den groft.
  7. Fritér korianderfrøene og krydder dem herefter med OSCAR Hønsebouillon granulat.
  8. Ved servering vendes salaten med klipfisken, løg, dressing, melon, persille, korianderfrø og babysalat.