Fisk i kokos og peanuts

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 500 g hvid fisk, i fileter
  • 5 dl vand
  • 30 g OSCAR Fiskebouillon granulat
  • 3 dl cremet kokosmælk
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 stk grøn chili
  • ½ tsk muskatnød
  • 100 g rejer
  • 100 g usaltede peanuts
  • 50 g ingefær
  • 2 stk lime
  • 200 g hvidt brød
  • 1 dl OSCAR Signature Skaldyrsfond
  • 3 stk forårsløg
  • 150 g tomat
  • 20 g hakket persille

Fremgangsmåde

  1. Riv brødet i grove stykker og væd dem i OSCAR Signature Skaldyrsfond.
  2. Dryp brødstykkerne af og bag dem sprøde i ovnen ved 200º
  3. Kog fisken mør i vand tilsat OSCAR Fiskebouillon granulat.
  4. Tag fisk op og kog lagen ind med kokosmælken, gurkemeje, grøn chili og muskat til det har en cremet konsistens.
  5. Blend kort rejerne og fisken i en foodprocessor og tilsæt til saucen igen.
  6. Smag fiskesaucen til med hakkede peanuts, revet ingefær og limesaft.
  7. Ved servering vendes fiskesaucen med forårsløg, hakkede tomater, persille og croutonerne.