Grillet kød med Mole Verde

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 50 g økologisk hø
  • 1 dl OSCAR Signature Stegt Kyllingefond
  • 500 g lammeculotte
  • 500 g tyndsteg
  • 500 g svinemørbrad
  • 150 g chorizo
  • 50 g OSCAR Oksesky pasta
  •  
  • Mole Verde:
  • 150 g kogte sorte bønner, grofthakkede
  • ½ bdt frisk koriander
  • ½ bdt persille
  • ½ bdt mynte
  • 2 dl olie
  • 2 stk. økologisk lime, saft og skal
  • 1 stk. rødløg, finthakket
  • 1 stk. grøn chili, finthakket
  • 40 ml OSCAR Kyllingefond koncentrat
  • 40 g jerky beef
  • 15 g OSCAR Premium Citron pasta
  • 2 fed hvidløg, finthakket

Fremgangsmåde

  1. Læg høet i en gryde og brænd det med en gasbrænder.
  2. Når høet er brændt, blendes det til pulver.
  3. Bland OSCAR Signature Stegt Kyllingefond med OSCAR Oksesky pasta og sigt det brændte hø pulver heri.
  4. Kog væsken ind til det halve.
  5. Lad høet brænde ned til aske
  6. Steg kødet rosa og vend det med hø marinaden og sæt det på spyd.
  7. Skær kødet inde ved gæsten

Mole Verde:

  1. Hak alle krydderurterne, vend med de resterende ingredienser og smag til.