Kyllingeragout med rejer

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 5 hele kyllinglår
  • 100 g løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 stk. rød chili
  • 1 stang citrongræs
  • 2 spsk. karry
  • 400 g flåede tomater (kun kødet)
  • 1 ltr. vand
  • 1 ltr. cremet kokosmælk
  • 50 g OSCAR Kyllingefond koncentrat
  • 50 g cashewnødder
  • 50 g peanuts
  • 50 g solsikkekerner
  • 500 g tigerrejer uden skal
  • 3 stk. lime
  • 1 bdt koriander
  • olie

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingelårene ud i passende stykker og brun dem af i lidt olie. Tag kyllingen af panden.
  2. Sautér løg og hvidløg i kyllingefedtet og tilsæt chili, kylling, citrongræs, karry, tomat, kokosmælk, OSCAR Kyllingefond koncentrat og vand.
  3. Kog til kyllingen er mør.
  4. Rist nødderne gyldne og hak dem groft. 
  5. Steg rejerne og vend dem i ragouten sammen med nødderne.
  6. Smag til med limesaft og drys med koriander.