Pão de queijo

Prøv disse brasilianske ostebrød lavet med vores peberfrugtchutney Devil’s Jam. Den har en sprød overflade og er dejlig blød indeni.
  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 500 g maniok eller tapiokamel
  • 2,5 dl vand
  • 2,5 dl sødmælk
  • 2,5 dl vindruekerneolie
  • salt
  • 150 g OSCAR Devil’s Jam
  • 100 g revet parmesanost
  • 2 æg

Fremgangsmåde

  1. Giv vand, mælk, olie og salt et opkog.
  2. Hæld den kogende væske over maniokmelet og rør det hele sammen til en ensartet masse.
  3. Når dejen er lunken, tilsættes Devil’s Jam, reven ost og æg.
  4. Ælt dejen sammen og form små runde boller.
  5. Bag dem i ovnen ved 180º i cirka 20 minutter til de er gyldne og skorpen er sprød.