OSCAR Saucer klar til brug

Tirsdag, September 10, 2019

En serie af saucer, udviklet af kokke – til kokke
 

oscar saucer klar til brug

Denne række af alsidige saucer er lavet efter autentiske opskrifter, som bidrager til at fuldende og løfte retten. De er lavet af friske og rene råvarer såsom: kraftben, grøntsager, fløde og smør.

Alt er lavet fra bunden og kogt som du selv vil gøre det hjemme i køkkenet. Vi har blot gjort arbejdet for dig. Saucerne bliver fremstillet på vores fabrik i Finland, hvor vi selv koger og reducerer de anvendte fonder inden de anvendes som base til saucerne.

Saucerne er klar til brug. De skal blot hældes direkte fra karton i gryde og opvarmes ved svag varme under omrøring, så er de klar til servering. Du kan også bygge videre på saucerne og personliggøre lige netop din sauce. Mulighederne er mange.

Du sparer arbejdsgange og tid i køkkenet og er garanteret et ensartet produkt hver gang. Du skal hverken være nervøs for om saucen skiller, eller bliver for tynd.
Vores saucer opbevares uåbnet ved stuetemperatur. Når de er åbnet, skal de opbevares på køl, max. 3 dage.

 



OSCAR Bearnaise

Betegnelsen ”ægte saucer” anvendes om saucer som er fremstillet af æggeblomme og smør. OSCAR Bearnaise er en klassisk ægte sauce, det er en fed og samtidig syrlig sauce med estragon. Saucen gør sig godt til bl.a. steg og bøf.

oscar surf n turfoscar sifon bearnaise oscar devils bearnaise  

Her er 3 smagsfulde serveringsforslag:

Surf ’n’ Turf

Prøv at tilsætte OSCAR Signature Skaldyrsfond til din Bearnaise. God til en ret som f.eks. Surf ’n’ Turf, med den fede smag fra Bearnaise saucen og de milde toner af skalddyr.

Bearnaise Espuma

Hæld din Bearnaise på en sifon flaske, så får du en mere luftig sauce. God som lun, luftig snack creme til f.eks. stegte rødder eller brødstænger.

Sauce Choron á la OSCAR  

Tilsæt OSCAR Devil’s Jam til din Bearnaise og alt efter temperament, lidt tabasco. Så har du en perfekt sauce til at komplimentere retter fra grillen som f.eks. kylling, kalkun eller en bagt kartoffel.

 



OSCAR Hollandaise

Ligesom Bearnaise er Hollandaise en ægte sauce. En simpel, men samtidig også en meget kompleks sauce.  Hollandaise er en fed og velafbalanceret syrlig sauce. Hollandaise har en blød og cremet mundfornemmelse og en flot lys ”smørfarve”. Den er velegnet til fisk- og vegetarretter.

OSCAR opskrift kartoffel roesti med bacon og svampeoscar rejer vagtelaeg og hollandaiseOSCAR opskrift paa lun fiskesauce med brunet smoer

Her er 3 smagsfulde serveringsforslag:

Svampe Hollandaise

Tilsæt lidt OSCAR Svampefond koncentrat, og evt. lidt tørrede svampe, så har du en lækker fyldig vegetar sauce, som er rig på umami. God til bl.a. kartoffelrösti eller vildtkød.

Asparges Hollandaise

Smag Hollandaise saucen til med tilberedt OSCAR Aspargessuppe, granulat. Dette giver en lækker forårssauce, som går godt til spæde grøntsager, blødkogte æg og f.eks. rejer eller krebs.

Sauce Normande

Lav din egen klassiske sauce Normande ved at smage Hollandaise saucen til med OSCAR Fiskefond koncentrat, østers og fløde. Klassisk sauce Normande med en frisk mild smag af hav. Server den til et stykke pocheret torsk med lardo. Servér nye kartofler til.

 



OSCAR Rødvins Sauce

En mørk sauce, som vel er en af de mest populære saucer vi kender til. Saucen er lavet på et afkog af okseben, rødvin og urter. Den har en dyb, intens og kraftig smag af rødvin, velafbalanceret syrlig samt parfumeret med timian, enebær og rosmarin. Rødvinssauce kan laves i et utal af variationer, og her har du en base til at arbejde videre med.
Saucen er velegnet til bl.a. rosa kød, fjerkræ og sågar fisk.

oscar sauce bordelaise oscar coq au vin oscar lammeculotte roedvinssauce

Her er 3 smagsfulde varianter:

Sauce Bordelaise

Prøv at brug Rødvinssaucen som base til en klassisk Sauce Bordelaise, smag evt. til med portvin og tilsæt marv hvis det ønskes.

Coq au vin

Brug Rødvinssaucen til Coq au vin, hvor du blot tilsætter stegte flæsketern, perleløg og markchampignoner. Hvis du savner lidt stegesmag fra kyllingerne, så tilsæt OSCAR Stegt Kyllingefond Signature. Saucen kan også bruges til gås, and og kalkun.

Rødvinssauce til lam

Du kan lave en lækker lammesauce med Rødvinssaucen, OSCAR Lammefond koncentrat og balsamico. Du kan evt. også OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg. Saucen gør sig godt til alle former for lam.

 



OSCAR Sauce Espagnole

Den klassisk brune grundsauce, som danner grundlaget for mange brune saucer. Saucen er et afkog på okseben tilsat tomat og urter, herefter reduceret og jævnet.
Sauce Espagnole er en af Escoffier’s 5 modersaucer, som er blevet brugt som basis sauce i det franske og spanske køkken siden 1900 tallet, og sidenhen verden over.

oscar lam som vildt oscar sauce brisler oscar oksehaler

Her er 3 smagsfulde serveringsforslag:

Vildtsauce

Reducér Sauce Espagnole til 2/3 og smag til med f.eks. blåskimmel, ribsgelé, OSCAR Vildtfond koncentrat og enebær, og du har en perfekt vildtsauce. Alt efter typen af vildt / årstiden, så kan du bygge videre på saucen med f.eks. blåbær, citron eller vilde svampe.

Glasering til brisler

Prøv at brug Sauce Espagnole sammen med portvin, rødvin og timian til glasering af brisler, justér til med gastrik. Her får du en dejlig sødmefuld sauce, som gør sig godt til de delikate saftige brisler. 

Oksehalesauce

Reducér Sauce Espagnole sammen med OSCAR Oksehale Jus Signature. Reducér ind til 2/3, smag til med smør og gastrik, og så har du en ideel sauce til f.eks. oksehaler eller kalvekæber.

 



OSCAR Trøffel Sauce

En klassisk sauce tilberedt af kraftig oksefond, rødvin, brandy, portvin og hvide forårstrøfler. Trøfler er en yderst delikat svamp, der hovedsageligt kommer fra Italien og kan inddeles i 3 hovedkategorier, hvid trøffel, sommertrøffel og sort trøffel, hvoraf de sidste to udseendemæssigt minder om hinanden. Trøflen har en meget karakteristisk smag, der her bliver hjulpet godt på vej af brandy og portvin, som dermed gør sig som en fantastisk ledsager til alle typer kød.

oscar troeffelsauce pastaoscar troeffelsauce marvoscar troeffelsauce glace 

Her er 3 smagsfulde serveringsforslag:

Trøffelsauce til pasta

Du kan lave en lækker pastasauce ud fra OSCAR Trøffel Sauce og lidt fløde. Smag den til med citron og servér den til tortellini eller gnocchi.

Trøffelsauce med marv

Tilsæt pocheret marv og sauteret skallotte løg til din trøffelsauce. Servér til f.eks. lynstegt kalvefilet.

Trøffel glace

Smag trøffelsaucen til med koldt smør og citron, en fed men let syrlig sauce der passer godt til en medaljon eller steak.