Vegansk svampefumet

Anvendelse: Som consommé eller suppe, god til efterårsretter hvor du har dybde og intensitet i retten.

    Opskrift og fremgangsmåde

    Ingredienser

    • 3 ltr OSCAR Signature Grønsagsbouillon Økologisk
    • 1 kg champignon
    • 4 stk skalotteløg
    • 4 fed hvidløg
    • 5 dl æblemost
    • sherryeddike
    • laurbær

    Fremgangsmåde

    1. Brun svampe, hvidløg og skalotteløg af.
    2. Signature Grønsagsbouillon hældes ved løg og svampe og sættes i ovnen, i en gastrobakke med låg/film på, natten over ved 80° C.
    3. Passer saucen og juster til med sherryeddike, jævn evt. efter ønske.
    4. Smag til med salt og peber og skil evt. saucen med timianolie.

    Serveringsforslag: Stegte morkler, syltede bøgehatte, bagte og brændte løg, ristede piemonte hasselnødder, timianolie, gæremulsion og gul-grøn salvieskud 


    Folder: