Vegansk brændt porrejus

Anvendelse: En intens jus med dyb umami til f.eks. brændte løg, porre eller rodfrugter.

    Opskrift og fremgangsmåde

    Ingredienser

    • 4 stk brændt porre (det hvide)
    • 1 stk brændt hvidløg
    • 1 ltr OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk
    • ¼ bdt timian
    • 1 spsk OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg pasta
    • hybenroseeddike

    Fremgangsmåde

    1. Brænd porre og hvidløg sorte og lad dem simre en times tid sammen med Signature Løg Fumet.
    2. Tilsæt Premium Fermenteret Hvidløg, og lad saucen hvile, gerne natten over.
    3. Sigt og smag til med hybenroseeddike.
    4. Spædes op med brændt porreolie inden servering.

    Serveringsforslag: Stegte forårsløg, syltede hybenroser, syltede og brændte løgringe, porreblomster, fermenteret hvidløgsemulsion og skovsyre


    Folder: