Vegansk sydamerikansk inspireret essens

Anvendelse: En sødlig bouillon med masser af umami. Brug den som essens eller consommé, til lette og friske retter med f.eks. bønner, ærter eller radiser.

    Opskrift og fremgangsmåde

    Ingredienser

    • 2 stk rød/gul peberfrugt
    • 1 stk chili (styrke efter smag)
    • 1 ltr OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk
    • ½ bdt verbena
    • 1-2 dl fermenteret tomatjuice (tomater, 2 % salt, i 48 timer)
    • 4 stk lime, skal og saft

    Fremgangsmåde

    1. Grill peberfrugterne og chilien sorte og kog op med Signature Løg Fumet og verbena
    2. Lad det stå og trække et døgn.
    3. Sigt og smag til med fermenteret tomatjuice og frisk revet limesaft og skal.

    Serveringsforslag: Glaserede hestebønner, grillede ærter, avocadopuré, citronverbenaskud, citronmelisseskud og revet limeskal 


    Folder: