Vegansk grøntsagsglace

Anvendelse: Hvor du ellers vil bruge en kødbaseret demi glace. Til tunge retter og saucer som f.eks. peber- og rødvinssaucer.

    Opskrift og fremgangsmåde

    Ingredienser

    • 100 g hvidkål (evt. stokken)
    • 80 g tomatpuré
    • 1/4 stk stjerneanis
    • 3-4 Sichuanpeber
    • 200 g aquafaba (kikærtevand)
    • 1 ltr OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk
    • OSCAR Jævner
    • OSCAR Premium Rødvin og Portvin Reduktion
    • OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta

    Fremgangsmåde

    1. Svits kålen godt af så den tager farve, tilsæt tomatpuré, krydderier og aquafaba, og giv et opkog.
    2. Tilsæt Signature Løg Fumet og lad simre til kålen er mør.
    3. Tag stjerneanis op og blend resten. Sigt herefter og smag til med Premium Rødvin og Portvin Reduktion og Premium Fermenteret Peber.
    4. Jævn til en passende konsistens.

    Serveringsforslag: Rehydrerede grøntsager, med syltede sager og urter