Vegansk cremesauce

Anvendelse: Hvor du normalt ville bruge en fløde/ostebaseret sauce, f.eks. i pastaretter eller til blomkål.

    Opskrift og fremgangsmåde

    Ingredienser

    • 1 ltr OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk
    • 40 g peanutbutter
    • 60 g OSCAR Stegt Smag krydderi
    • 80 g kokosolie el. kakaosmør
    • 4 spsk gærflager
    • 2 spsk OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta
    • OSCAR Jævner

    Fremgangsmåde

    1. Blend Signature Løg Fumet, peanutbutter og Stegt Smag sammen, kog op og montér med kokosolie, gærflager og Premium Fermenteret Peber.
    2. Jævn efter ønske.
    3. Saucen kan evt. skummes op med lecitin.

    Serveringsforslag: Grillet spidskål, ramsløgskapers, BBQ på "Røget Smag", løgblomster og bronzefennikel


    Folder: