Pulled Pork Burger med ranch dressing

Serveringsforslag: Fyld burgeren med fermenteret kål, pulled pork og ranch dressing og servér søde fritter til. Drys evt. fritterne med OSCAR Grønsagsbouillon granulat, inden du bager dem i ovnen
  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

Pulled pork:

  • 2 kg nakkefilet 
  • 40 g OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg
  • 40 g salt
  • 120 g brun farin

Ranch dressing:

  • 50 g OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg
  • 300 g kærnemælk
  • 25 g æbleeddike
  • 3 dl smagsneutral olie
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Pulled pork: 

  1. Rør ingredienserne sammen og smør på nakkefileten, lad det trække min. 12 timer.
  2. Steg derefter kødet i ovnen i 10 timer ved 100 grader.

Ranch dressing: 

  1. Blend alle ingredienser sammen undtagen olien, som tilsættes langsomt i en tynd stråle. 
  2. Smag derefter til med salt og peber.

Tips: Smør bollen med ren Premium Fermenteret Hvidløg og anret med pulled pork og fermenteret kål.