Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Skift land
Skift land
Start
Mærker
Produkter
Inspiration
Opskrifter
Anvendelse, tips & tricks
Specialkost
Brochure bibliotek
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
Tagliatelle pasta med fumet og confiteret æggeblomme
4
portions
Print
Opskrift og fremgangsmåde
Opskrift og fremgangsmåde
Ingredienser
600 g. Tagliatelle pasta, forkogt
8 dl. OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk
40 g. OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg
40 g. OSCAR Premium Røget Smag
Skallen af en frisk citron
Purløg olie
4 øko. æggeblomme
Fremgangsmetode
Smagsneutral olie varmes om til 62 grader, lad æggeblomme trække heri i min. 1 time
Kog løg fumeten op med OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg og tilsmag herefter med OSCAR Premium Røget Smag
Anret pastaen med confiteret æggeblomme i midten. Hæld den varme bouillon over og skil med f.eks. purløgsolie.
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk 1 l karton
Varenr.: 296576
Flere produktdetaljer
OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg 450 g bøtte
Varenr.: 296571
Flere produktdetaljer
OSCAR Røget Smag krydderi 1 l flaske
Varenr.: 296592
Flere produktdetaljer