Ribeye med fermenteret hvidløg og rødvinssauce

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1,2 kg Ribeye, krogmodnet  

Rødvinssauce:

  • 4 dl OSCAR Rødvin Sauce
  • 25 g OSCAR Premium Fermenteret Peber Pasta
  • 75 g smør
  • Salt og peber

Karamelliseret løg:

  • 300 g løg
  • 75 g smør
  • 1 dl OSCAR Signature Kyllingefond
  • 20 ml OSCAR Stegt Smag krydderi

Tilbehør:

  • 50 g OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg
  • 40 g karse

Fremgangsmåde

Rødvinssaucen:

  1. Opvarm saucen og pisk Premium Fermenteret Peber i.
  2. Lige før servering tages saucen af varmen og smørret tilsættes mens der piskes. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Karamelliseret løg:

  1. Fjern forsigtigt de 2 yderste lag af løgene og gem til senere.
  2. Sautér løgene I smør til de er gyldenbrune. Tilsæt Signature Kyllingefond og kog ind til en kompot, smag til med Stegt Smag.
  3. Fyld kompotten i de gemte løgskaller og bag dem i ovnen ved 120°C.  

Før servering:

  1. Grill ribeye som ønsket, skær ud og anret sammen med saucen.
  2. Placer en portion Premium Fermenteret Hvidløg og pynt med karse.

Folder: