Grisebryst med glaserede rødbeder og sauce

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

Grisebryst:

  • 1,2 kg grisebryst, sous vide
  • 1 kg rødbeder
  • 75 g brunet smør
  • 40 ml OSCAR Gastrik 1 l flaske
  • 2 dl OSCAR Signature Kyllingefond 1 l karton

Demi Glace sauce:

  • 100 g OSCAR Demi Glace Sauce granulat 3 kg spand
  • 1 ltr vand
  • 20 ml OSCAR Stegt Smag krydderi 1 l flaske

Pynt:

  • 40 g persille
  • 20 g oxalis

Fremgangsmåde

  1. Kog rødbederne med skræl, til de er møre. Smut derefter skrællen af.
  2. Skær rødbederne i tern på 1x1x7 cm og dehydrer ved 65°C i ca. 12 timer. Teksturen skal være som en halvtør vaniljestang.
  3. Steg grisebrystet på skindsiden, så det bliver sprødt. Sæt grisebrystet i ovnen ved 200°C i 8 minutter.
  4. Sauter rødbederne i brunet smør og glaser med Signature Kyllingefond.
  5. Smag til med gastrik og reducér ned til en sirup der klæber fast til rødbederne.
  6. Følg tilberedningsanvisningen for Demi Glace Saucen og smag til med Stegt Smag.
  7. Pynt retten med hakket persille og oxalis

Folder: