Saltbagt knoldselleri, løg fumet og kartofler

Opskriften giver 5 dl sauce

    Opskrift og fremgangsmåde

    Ingredienser

    • 2 stk bagekartofler, parisienne eller tern af kartoffel
    • 4 dl OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk
    • 100 g Arla Unika Havgus
    • 60 g smør
    • OSCAR Jævner
    • 12 bdt purløg, hakket

    Fremgangsmåde

    1. Kartoflerne skrælles og skæres i enten parisienne eller tern af kartoffel. Blancher dem i letsaltet vand.
    2. OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk koges op med Arla Unika Havgus under omrøring.
    3. Lad saucen trække smag i 10 minutter inden den sigtes og jævnes til den ønskede konsistens.
    4. Pisk koldt smør i saucen og vend sammen med kartofler og friskhakket purløg
    5. Server til saltbagt knoldselleri, variation af løg og friske urter.

     


    Folder: