Chashu gris

Soyabraiseret og grillet svinebryst, der kan bruges som tilbehør til din ramen

    OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

    Ingredienser

    • 1 kg grisebryst uden svær og ben
    • 1 dl sojasauce, lavsalt
    • 3 dl  OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk 
    • 50 g sukker 
    • evt.1 dl sake
    • evt. sort sesam til drys

     

    Fremgangsmåde

    1. Brun grisebrystet af på alle sider i en tykbundet gryde.
    2. Tilsæt sojasauce, Signature Løg Fumet, sukker og evt. sake. Har du overskydende ender af urter såsom forårsløg eller gulerødder, så tilsæt dem gerne som ekstra smagsgiver.
    3. Lad kødet braisere ved svag varme under låg i ca. 1 time, til grisebrystet er helt mørt.
    4. Skær i skiver og grill skiverne, evt. på en yakitori grill ved hård varme.
    5. Drys evt. med sort sesam inden servering