Muslingesauce

Serveringsforslag: Servér den skummende muslingesauce til hvid fisk ”en croûte” med brændte løgskaller og citron verbena

    OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

    Ingredienser 

    • 2,5 dl OSCAR Signature Fiskebouillon
    • 15 g OSCAR Premium Hvidvin Reduktion
    • 15 ml OSCAR Muslingefond koncentrat
    • 100 g usaltet smør
    • 1 spsk creme fraiche 38%
    • 10 g lecitin
    • Evt. 1 dl kærnemælk

     

    Fremgangsmåde

    1. Signature Fiskebouillon koges op med Premium Hvidvin Reduktion og Muslingefond koncentrat
    2. Hiv til side og pisk koldt smør heri, derefter creme fraiche, og blend med lecitin for at skumme saucen op (alternativt kan den jævnes i stedet for brug af lecitin)
    3. Husk du må ikke varme saucen op efter du har tilsat creme fraiche, da du så risikerer at saucen skiller

    Tip: Prøv at tilsætte 1 dl kærnemælk sammen med creme fraiche for en mere syrnet og frisk sauce


    Folder: