Vagtellår, svampe, risotto og vildtsuppe

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 10 stegte vagtel lår, evt. confiterede

Risotto:

  • 2 stk skalotteløg
  • 300 g svampe
  • 100 g smør
  • 1 l risottoris
  • 2 dl hvidvin
  • 2.5 l OSCAR Kyllingebouillon, Signature
  • 150 g smør
  • 150 g revet havgus
  • frisk citronsaft

Vildtsuppe:

  • 2 l OSCAR Vildt Fond, Signature
  • 1 l OSCAR Grønsagsbouillon, Signature
  • 1 dl tør sherry
  • 200 g kogt bacon i tern rosmarin

 

Fremgangsmåde

Risotto:

  1. Sautér svampe og løg i smør
  2. Tilsæt risottoris og sautér dem blanke
  3. Tilsæt hvidvin og lad det koge næsten ind
  4. Tilsæt hønsebouillon og under omrøring simrer risottoen til en grødet konsistens, men stadig med bid i risene
  5. Montér med smør og revet havgus, inden der smages til med salt, peber og eventuelt citronsaft

Vildtsuppe: 

  1. Fond og bouillon koges op, og tilsættes sherry
  2. Tilsæt bacon og rosmarin, og lad suppen trække lige under kogepunktet i ti minutter inden servering