Rødvinsvinaigrette og ristede valnødder

Serveringsforslag: Servér til sprøde salater og konfiterede lammekæber

    OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

    Ingredienser

    Vinaigrette:

    • 10 g OSCAR Premium Rødvin & Portvin Reduktion
    • 30 g OSCAR Gastrik
    • 1 dl smagsneutral olie
    • salt og peber

    Ristede valnødder:

    • 200 g valnødder
    • 0,5 dl vand
    • 0,5 dl OSCAR Stegt Smag, krydderi

    Fremgangsmåde

    Vinaigrette: 

    1. Pasta og gastrik piskes sammen
    2. Pisk derefter smagsneutral olie i og smag til med salt og peber

    Ristede valnødder: 

    1. Blancher valnødderne af 3 omgange, i rent vand hver gang
    2. Vend dem derefter med vand og Stegt Smag i en ½ gastrobakke
    3. Lad dem tørre i ovnen i ca. 25 min. ved 150 grader