Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Skift land
Skift land
Start
Mærker
Produkter
Inspiration
Opskrifter
Anvendelse, tips & tricks
Specialkost
Brochure bibliotek
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
Cremet suppe på sojabønner og hvidvin
10
portions
Print
Download
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
Ingredienser
500 g sojabønner
1 ltr OSCAR Signature Grønsagsbouillon Økologisk
2 stk skalotteløg, friske
30 g OSCAR Premium Hvidvin Reduktion
salt og peber
Fremgangsmåde
Blanchér sojabønnerne
Kog Signature Grønsagsbouillon Økologisk op med OSCAR Premium Hvidvin Reduktion og blend de blancherede sojabønner heri
Smag til med salt og peber
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR Signature Grønsagsbouillon Økologisk 1 l karton
Varenr.: 296583
Flere produktdetaljer
OSCAR Premium Hvidvin Reduktion 450 g bøtte
Varenr.: 296560
Flere produktdetaljer