Salat med glaserede svinekæber

  • 10 portions

OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

Ingredienser

  • 20 stk svinekæber
  • 1 spsk OSCAR Svinebouillon, pasta
  • ½  ltr OSCAR Signature Svinefond
  • 2 spsk OSCAR Svampefond, koncentrat
  • 2 spsk citronsaft
  • 200 g bøgehatte
  • 1 dl syltelage (1 del sukker, 1 del smagfuld eddike, 1 del vand)
  • 1 bdt grønkål
  • 200 g rødkål
  • olie
  • daggammelt brød til croutoner
  • lidt smør

Fremgangsmåde

  1. Braiser svinekæberne i vand tilsat svinebouillon
  2. Indkog svinefond med citronsaft og svampefond koncentrat til 2 dl og vend de lune kæber heri
  3. Overhæld bøgehatte med kogende syltelage og lad dem køle af
  4. Snit halvdelen af grønkålen meget fint og vend den med de syltede svampe og fintsnittet rødkål
  5. Steg den anden halvdel af grønkålen i olie, til den er helt sprød
  6. Steg brødcroutoner i smør