Ramen med stegt shiitake, løg, pak choy og æg

  • 4 portions

OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

Ingredienser

  • 4 stk rødløg
  • 100 g shiitake svampe
  • 2 stk pak choy
  • 1 stk chili
  • 2 tsk friskrevet ingefær
  • 1 ltr OSCAR Signature Løg Fumet Økologisk
  • 1 dl soja
  • 1 stk porre
  • frisk lime
  • 1 bdt forårsløg
  • 4 stk blødkogte æg

Fremgangsmåde

  1. Løg, shiitake, og pak choy i kvarte sauteres af i en wokgryde i lidt olie.
  2. Tilsæt skivet frisk chili og revet ingefær og sauter med i de sidste 30 sekunder inden Signature Løg Fumet Økologisk tilsættes.
  3. Kog op og smag til med soja, saften fra lime, salt og peber. Lad derefter suppen simre til grøntsagerne er tilberedt.
  4. Suppen vendes med frisk rå porrestrimler lige inden servering, sprinkles med forårsløg og serveres med blødkogt æg.

Tip: For en mere fyldig suppe kan du evt. tilsætte ægnudler