Paella

  • 5 portions

OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

Ingredienser

  • 50 g chorizopølse
  • 2 stk hakket løg
  • 2 fed hakkede hvidløg
  • 2 stk rød peberfrugt i strimler
  • 10 stk cherrytomater i kvarte
  • 2,5 dl bomba paella ris
  • 30 g OSCAR Premium Hvidvin Reduktion
  • 1-2 tsk røget paprika
  • 1 tsk safran
  • 1 l vand
  • 50 ml. OSCAR Muslingefond koncentrat
  • blåmuslinger/venusmuslinger i skal til pynt
  • 2 dl frosne muslinger
  • 1 dl frosne rejer
  • 1 dl ærter 
  • evt. hvid fisk

Fremgangsmåde 

  1. Skær pølsen i skiver og sauter den i en paella pande
  2. Tilsæt derefter løg, hvidløg, peberfrugt og tomater
  3. Tilsæt ris, Premium Hvidvin Reduktion, røget paprika, safran, vand og Muslingefond koncentrat
  4. Lad det hele simre under låg ved jævn varme i ca. 25 min
  5. Fordel dampede muslinger samt muslingekød jævnt rundt nede i risene
  6. Ryst panden let, så muslingerne synker lidt ned, undgå dog at røre rundt (tilsæt evt. bidder af hvid fisk, hvis ønsket)
  7. Kog det hele videre ved svag varme i 10 min
  8. Fordel rejer og ærter oven på panden og kog 4 min. mere