Osso buco

  • 10 portions

OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

Ingredienser

  • 2 kg kalveskank i skiver
  • 1 ltr OSCAR Sauce Espagnole
  • vand
  • 20 g OSCAR Premium Rødvin & Portvin Reduktion (svarende til 2 %)
  • 20 g OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg (svarende til 2 %)
  • OSCAR Stegt Smag, krydderi
  • OSCAR Premium Citron Pasta

Fremgangsmåde

  1. Brun kalveskanksskiverne af og fordel dem i en gastrobakke.
  2. Hæld Sauce Espagnole ved og tilsæt evt. vand, så skankene lige akkurat er dækket af væde.
  3. Tilsæt de 2 pastaer til lagen og braiser kalveskankerne i ovnen i 3 timer ved 160 grader. 
  4. Sigt lagen over i en gryde efter endt braisering.
  5. Reducer ind til ønsket konsistens og smag evt. til med mere af de 2 pastaer samt Stegt Smag.
  6. Anret kalveskanken med små prikker af Premium Citron Pasta og Premium Fermenteret Hvidløg, pynt med frisk persille.

Tips: Vælger du at sous vide skankene, så tilsæt Kalvefond, koncentrat, Premium Rødvin & Portvin Reduktion og Premium Fermenteret Hvidløg i vakuumposen. Lav saucen på Sauce Espagnole, Kalvefond koncentrat, Premium Rødvin & Portvin Reduktion, Premium Fermenteret Hvidløg og Stegt Smag.