Oksehalechips med løgmousse

  • 10 portions

OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE

Ingredienser

  • 2 dl OSCAR Signature Oksehale Jus
  • 50 g oksehale kød, kogt
  • 1 dl vand
  • 100 g havregryn
  • 20 g tapioka mel
  • 4 stilke citrontimian
  • 2 spsk salt
  • 1 ltr vindruekerneolie

Løgmousse:

  • 200 g løg
  • 50 g smør
  • 2 dl OSCAR Signature Stegt Kyllingefond
  • salt og peber
  • citrontimian

Fremgangsmåde

  1. Oksehale Jus, kød, vand, havregryn og tapioka mel koges sammen til en lind grød.
  2. Grøden piskes med en elpisker og smøres ud på silikonemåtte i et tyndt lag. Grøden tørres i ovnene ved 60 °C i ca. 15 timer.
  3. Citrontimian vaskes, tørres og stødes i en morder med salt.
  4. Ved servering fritteres grødflagerne i varm olie og krydres med citrontimiansalt.
  5. Løgene sauteres gyldne i smør og tilsættes kyllingefond.
  6. Fonden koges ind til en lind grød og blendes til en glat pure. Pureen smages til med salt, peber og citrontimianblade.